Domännamn och webbhotell

Binero heter ett företag som erbjuder allt du behöver inom domännamn och webbhotell. Det är ett svenskt företag som funnits på marknaden i över tio år. Under denna tid har de hunnit blivit nominerade flera gånger, blivit rekommenderade av råd och rön och dessutom har de fått utmärkelsen ”Bästa webbhotell” två år. Företaget har sitt kontor i Kista strax norr om Stockholm.

webbhotell

Domännamn
Hos Binero.se går det att registrera sitt önskemål och ett domännamn. Både företag och privatpersoner har användning för egna domäner även om det kanske framför allt är företagen som utnyttjar detta. Ett eget domännamn innebär att internetadressen tillhör dig eller företaget. Därefter går det att skapa hemsidor och mailadresser med det nya domännamnet. Har du en domän registrerad på en ett annat ställe än Binero går det att flytta över den så att du får ta del av dess förmånliga erbjudanden och tjänster. Idag är det många kända bolag som valt att registrerar sina domäner där, Sveriges television är ett av alla dem. Binero är även det bolag som innehar den hedrande första platsen då det gäller flest registrerade .se adresser i Sverige.

Webbhotell
Binero har alltså fått utmärkelsen att vara bäst på webbhotell. Med ett webbhotell menas att andra mot betalning får tillgång till en server som är kopplad till webben. Servern hos Binero.se är egentligen flera för maximal hastighet och säkerhet. Som företagare måste det vara tryggt att lämna över alla data. All data som lagras hos Binero tillhör det företaget som äger domännamnet. Binero erbjuder support till alla deras kunder närsomhelst under dygnets 24 timmar och vilken dag som helt på året. Det finns många färdiga paketlösningar att välja bland där bland annat lagringsutrymme, virusskydd och domännamn ingår, till alla storlekar på företag samt privatpersoner.